Ajankohtaista:


Numerologia

Aura-Soman kautta tulkittuna – Turussa!

Koetko jonkin numeron tai numerosarjan sinulle tärkeäksi? Onko jokin luku toistunut usein elämässäsi? Oletko vaihtanut nimeäsi/lempinimeäsi ja kokenut, miten jotain merkityksellistä pääsee esiin vaihdoksen myötä?

Numerologia on tuhansia vuosia vanha menetelmä tutkia numeroita ja kirjaimia. Sitä on kehitellyt mm. Pythagoras (n. 500 eKr). Kaikella on oma värähtelytaajuutensa. Jokaisella numerollakin on oma värähtelynsä, joka edustaa tiettyä energiamuotoa. Samoin jokaisella kirjaimella on oma numerovärähtelynsä. Näin nimellämme ja syntymäajallamme on vaikutusta elämäämme ja ominaislaatuumme.

Lasken sielunumerosi, persoonanumerosi, päämääränumerosi ja elämänläksynumerosi. Ne kertovat taipumuksistasi, antavat suuntaa elämälle ja vahvistavat sisäistä tietoasi siitä, kuka todella olet. Tulkitsen numerosi ja samalla saat niihin liittyvät Aura-Soma väriviestit, jotka vahvistavat omalta osaltaan itsetuntemustasi.  Saat laajan tulkinnan myös kirjallisena sekä tietopaketin numerologiasta.

Esimerkiksi omat numeroni ovat 2, 3, 5 ja 7.  Kakkosen ominaisuuksiin kuuluu mm. rauha, vuorovaikutus, tasapaino. Kolmonen kertoo mm. luovuudesta, kauneuden ja hyvän ilmapiirin tärkeydestä. Viisi kertoo esim. vapaudenhalusta, energisyydestä, laajoista verkostoista. Seitsemään liittyviä avainsanoja ovat tiedon jano, pyhiinvaellus, luonto, filosofiset pohdinnat, totuuden etsiminen. Itselleni numerologia avasi syvempää ymmärrystä siitä, kuka ja millainen pohjimmiltani olen – ja juuri tällainen minun kuuluu olla!

Kysy myös tarjousta pariskunnalle, ystävyksille,  perheelle tai vaikkapa ystäväporukan iloiseen illanviettoon!

Numerologinen konsultaatio: 60 min 75 €

Tiedustelut & ajanvarauksetTuula Kristiina Lauri 040 823 8154

Esteen sattuessa peruutathan ystävällisesti ajanvarauksesi jo edellisenä päivänä. Voit laittaa tekstiviestin vielä myöhään illallakin.

ö 26