Ajankohtaista:


Rosen-menetelmä

– kehoterapiaa, joka auttaa vapautumaan jännityksistä ja lisää itsetuntemusta

Rosen-kehoterapia on fysioterapiasta kehitetty psykofyysinen hoitomuoto, joka perustuu tuntuvaan, mutta pehmeään kosketukseen. Läsnäolevan kosketukseni ja sanojeni avulla tulet tietoisemmaksi kehossasi mahdollisesti olevista jännityksistä, tavastasi olla kehossasi ja tavastasi hengittää. Kehon tiedostamisen kautta alkaa muodostua yhteys myös omaan sisimpään.

Rosen-hoidossa käsittelen lempeästi mutta tuntuvasti jännittyneitä kehon osia. Kosketus voi  keskittyä yhteen tai useampaan kohtaan hoidon aikana. Voit tulla aiempaa tietoisemmaksi jännittyneistä, tunnottomista tai epäselvistä kohdista, kun käsittelen terapeuttina niitä erilaisin ottein, rauhallisella ja havainnoivalla kosketuksella. Hoidon aikana voit puhua tuntemuksistasi tai vain olla hiljaa ja keskittyä kokemukseesi.

Vaikeiksi koetuissa elämäntilanteissa fyysinen tai psyykkinen kipu saa ihmisen jännittymään. Lihasännitys suojaa liian kipeiltä kokemuksilta ja auttaa selviytymään. Pitkään jatkuessaan se kuitenkin heikentää kehosta aistittavaa tietoa ja sitoo voimavaroja. Tiedostamatta tähän sopeutuu, ja sen seurauksena omien tunteiden ja tarpeiden tunnistaminen ja ilmaisu estyvät. Kokemus itsestä rajoittuu ja elämä kapeutuu.

Rosen-hoidoissa tapahtuva kehotietoisuuden lisääntyminen voi auttaa sinua löytämään yhteyden jännityksen taustalla vaikuttaviin tiedostamattomiin asioihin. Rosen-terapia mahdollistaa turvallisen tavan päästää irti jännityksistä ja kohdata kokemuksia ja tunteita, joita olet elämänvarrella tukahduttanut sisällesi. Oman elämänhistorian tiedostaminen ja hyväksyminen johtaa lisääntyvään itseymmärrykseen ja kehon ja mielen vapautumiseen.

Katso  hoito-otteita ja lisätietoa yhteisiltä terapeuttisivuiltamme  www.rosenterapeutit.fi.

Hinta 70 €,  kesto 60 min.

Ajanvaraus p. 040 8238 154  tai tuula.kristiina @ hoitokeidasatrium.fi

Esteen sattuessa peruutathan ystävällisesti ajanvarauksesi jo edellisenä päivänä. Voit laittaa tekstiviestin vielä myöhään illallakin.