Ajankohtaista:


Energiahoito

Keholla on aina pyrkimys terveyttä kohti. Kiire, stressi, haitalliset elämäntavat, epäharmoniset ajatukset ja asenteet ja erilaiset sairaudet heikentävät elinvoimaamme. Energiahoito puhdistaa ja tasapainottaa kehon energiajärjestelmää. Hoito antaa lisävoimaa immuunijärjestelmälle puhdistamalla ja harmonisoimalla chakrojen kautta kehoa, tunteita ja mieltä. 

Käytän hoidossani mm. reikiä ja erilaisia puhdistavia ja harmonisoivia energialaatuja. Pyrin kartoittamaan kanssasi vaivojen alkusyitä ja miettimään yhdessä, miten helpottaa elämääsi ja arkeasi. Joskus on tarpeen selvittää myös asuinympäristön tai työpaikan olemusta ja puhdistaa sen energioita. Pyydän hoidon avuksi aina lisäksi enkeleitä, arkkienkeleitä ja muita ns. korkeita auttajia. Tämä tekee tekee hoidosta  lempeällä tavalla voimakkaan, pitkäkestoisen ja rakkaudellisen.

Hoito alkaa avaavalla, yksilöllisellä keskustelulla, jonka jälkeen pääset lepäämään lämpimästi peiteltynä, jolloin voit vaikka nukahtaa. Energiahoito sopii kaikkiin tunne-elämän ongelmiin sekä fyysisiin ja henkisiin vaivoihin, väsymykseen, uupumukseen, kiputiloihin, leikkausten tukihoidoksi ym. Energiahoito käy myös silloin, jos hieronta ei jostain syystä sinulle sovi.

Hinta:

60 min 70 €
45 min 60 €

 Ajanvaraus  p. 040 8238154 tai  sp. tuula.kristiina @ hoitokeidasatrium.fi

Esteen sattuessa peruutathan ystävällisesti ajanvarauksesi jo edellisenä päivänä. Voit laittaa tekstiviestin vielä myöhään illallakin.

Kaukoparannus 

Hoitavaa energiaa eli kaukoparannusta voi myös välittää matkojen päähän.  Se on helppoa ja käytännöllistä varsinkin, jos hoitoon tuleminen on hankalaa. Teen kaukohoitona myös energiapuhdistusta koteihin, työpaikoille ja maaperään jääneisiin vanhoihin energiarasitteisiin.

Tilaa kaukohoito  sähköposti- tai tekstiviestillä  ja kerro lyhyesti millaisiin vaivoihin tarvitset hoitoa.  Otan yhteyttä heti kun on mahdollista.

Hinta hoidon laajuuden mukaan 20 – 30 €