Ajankohtaista:


Kurssit 2022-2023

Reiki I-kurssi, Turku, Hoitokeidas Atrium

Opettajana Reiki Master Tuula Kristiina Lauri

REIKI I -kurssi -”itsehoidon ABC”
– pidän kysynnän mukaan

Saat itsehoitoosi maailman helpoimman välineen, joka kestää kulumatta lopun ikääsi ja kulkee aina mukanasi. Kun hoidat itseäsi Reikillä päivittäin edes muutaman minuutin, voimasi riittävät paremmin ja nukut levollisemmin. Reikin voimasymbolin avulla saat helposti ja nopeasti muunnettua omat ja ympäristösi raskaat energiat keveiksi ja kirkkaiksi. Huoliajatukset vähenevät ja olo on rauhallisempi. Nukkumaan mennessä on hyvä tehdä itselle hoito ja nukahtaa Reikin virratessa. Voit hoitaa myös itseäsi huomaamattomasti bussissa, junassa tai vaikka kaupan kassajonossa!
Energialla hoitaminen on luonnollinen osa meidän ihmisyyttämme. Teemme sitä huomaamattamme muutenkin, esim. laitamme käden välittömästi kipeään kohtaan, kun satutamme itsemme. Reiki-virityksellä energiakanavasi aktivoituvat ja vahvistuvat. Kämmenpohjissa, sormenpäissä ja ranteissa olevat energiakeskuksesi voimistuvat.
Kurssin 1-tason viritys nostaa värähtelyäsi ja laajentaa tietoisuuttasi, jolloin olo tuntuu kevyeltä. Kun sinä voit hyvin, ympärilläsi olevatkin voivat paremmin. Reiki on myös elämäntapa, joka edistää henkistä kasvuasi ja avautumista uusille tietoisuuden tasoille. Se auttaa Sinua kuuntelemaan sisintäsi, kehoasi ja omaa sisäistä ohjaustasi.
Kurssin sisältö
– mitä on Reiki
– Reikin historiataustaa
– Reikin eettisyys ja elämänohjeet
– chakrat eli kehon energiakeskukset
– aura eli energiakeho
– itsehoito ja harjoitukset
– hoito toiselle ja harjoitukset
– Reiki-viritys sekä sen aiheuttamat tuntemukset ja vaikutukset
– meditaation ja maadoittumisen hyödyllisyys, harjoituksia
Kurssin pieni ryhmäkoko mahdollistaa sen, että saat henkilökohtaista opastusta ja harjoitusta. Hintaan sisältyy kattava kirjallinen opetusmateriaali ja teetarjoilu. Saat todistuksen Mikao Usui Shiki Ryohon Reiki 1 -tason suorittamisesta. Halutessasi voit tulla kertaamaan kurssin ilmaiseksi.


Kurssin hinta 130 €, sis. alv. 24 % Voit maksaa myös osissa.
Ilmoittautuminen ja tiedustelut
Tuula Kristiina Lauri 040 823 8154 tuula.kristiina@hoitokeidasatrium.fi

Reiki 2 -kurssi  

 kysynnän mukaan, hinta 185 €

ATRI_13343