Ajankohtaista:


Aura-Soma väriterapia

Aura-Soma tarjoaa konsultaatiota ja hoitotuotteita, joiden kautta saat värien voiman käyttöösi. Aura-Soman loistavat väriyhdistelmät on saatu luonnosta: kasveista, jalokivistä, puolijalokivistä ja kristalleista. Jokaisella pullolla on oma viestinsä, koostumuksensa ja vaikutuksensa. Värien värähtely auttaa kehosi energiakeskuksia harmonisoitumaan, jolloin sateenkaari sisälläsi kirkastuu ja loistaa.

  • * Mikä väri Sinua kutsuu juuri nyt? 
  • * Onko jokin värikausi elämässäsi päättynyt hiljattain?   

Konsultaatiossa tehtäväsi on valita neljä mieleistäsi väriyhdistelmää, joiden viestit tulkitsen. Keskustelumme avulla Sinun on mahdollista tunnistaa elämääsi liittyviä asioita, löytää uusia näkökulmia ja  rohkeutta tehdä uusia valintoja arjessa. Aura-Soman avulla voit oppia tuntemaan itseäsi paremmin. Sisäinen viisautesi ohjaa aina valitsemaan oikeat värit, ne joita tarvitset eniten juuri nyt.

ATRI_13305z

Tasapainoöljy

Käyttämällä tasapainoöljyä päivittäin ihollesi, aloitat hoitoprosessin, jossa värit pääsevät vaikuttamaan sinuun tunteen, mielen, kehon, jopa sielun tasolla.  Hoitovärin avulla elämä selkiintyy, oma minä pääsee paremmin esiin ja sen myötä usein erilaiset fyysiset vaivatkin helpottuvat.

Ryhmille ja työyhteisöille

Aura-Soma -konsultaatiota voi erinomaisesti soveltaa voimavarakoulutukseksi myös ryhmille ja työyhteisöille. Tällöin luennot ja harjoitukset yhdistetään kullekin joukolle sopivaksi kokonaisuudeksi asiaan varatun ajan ja ryhmäkoon puitteissa. Tulokselliseen hyvinvointiin suosittelen vähintään kolmen kerran pakettia.

Hinta 70 €,  kesto 60 min. Ryhmille sopimuksen mukaan – ota yhteyttä!

Ajanvaraus p. 040 8238 154  tai tuula.kristiina @ hoitokeidasatrium.fi

Esteen sattuessa peruutathan ystävällisesti ajanvarauksesi jo edellisenä päivänä. Voit laittaa tekstiviestin vielä myöhään illallakin.

Lisätietoa