Ajankohtaista:


Luonnonmukainen yrttiöljyhieronta

Laboratorio Messeguen korkealaatuiset hierontaöljyt on valmistettu luonnonmukaisista auringonkukansiemen- ja seesamiöljyistä, joihin on lisätty eri hoitoaiheiden mukaisia eteerisiä öljyjä. Näiden luomuöljyjen koostumus on ainutlaatuisen ohut, notkea ja ihoa rasvoittamaton. Hyvän olon öljyt soveltuvat hyvin sekä ammattikäyttöön että kotihoitotuotteiksi. Käyttöaiheita ovat mm. lihas- ja nivelkipujen lievittäminen, rentouttava tai virkistävä hieronta, raskaiden ja turvonneiden jalkojen hoito sekä selluliittihoidot.

Valittavia yrttiöljyjä:

Serenite Zen- rentouttaa, harmonisoi. Hiero kotikäytössä iltaisin decolteelle, ranteisiin ja nilkkoihin levollisen unen saamiseksi

Silhoutte- aineenvaihduntaa vilkastuttava. Selluliitti- ja hoikennushoitoihin. Kotikäytössä levitä Silhouette suihkun tai kuivaharjauksen jälkeen ongelma-alueille ja hiero se rivakasti pyörittävin liikkein ihoon. Voit vielä lopuksi lisätä ohuen kerroksen öljyä, sillä se vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa ja myös hoitaa ihoa.

Confort Respiratoire- Flunssan oireiden helpottamiseen. Avaaa hengitysteitä ja rentouttaa jännittyneitä lihaksia. Kotikäytössä hiero rintakehään ja yläselkään tai koko selän alueelle.

Circulatoire- Vilkastuttaa verenkiertoa ja lievittää turvotusta. Soveltuu erityisesti raskaiden ja väsyneiden jalkojen hoitamiseen. Kotikäytössä hiero jalkateristä nivusiin asti. Sopii myös helposti kylmettyville käsille, joissa on heikko ääreisverenkierto.

Muscles- Articulation- Sopii erinomaisesti kipeiden ja jännittyneiden lihasten sekä särkevien tai jäykkien nivelten hoitoon. Kotikäytössä hiero aamuin illoin ongelma-alueelle.

Valitsen yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllisesti sopivan hoitoöljyn hierontaan riippuen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista.

60 min hoidot esim. harmonisoiva kokovartalo hieronta, jalkojen selluliitihieronta, turvonneiden jalkojen hieronta, energisoiva kipeän selän ja niskan hieronta, rentouttava käsien hieronta, hieronta flunssan hoitoon, rentouttava pään- ja kasvojen hieronta, jännittyneen niskan ja selän hoito.

Hinnat:

Messeguen luonnonmukaiset yrttiöljyhieronnat

60 min  65 € ja 90 min 85€        www.messegue.fi

tiedustelut &  ajanvaraukset

https://hoitokeidasatrium.avoinna24.fi/reservation

Heljä Laakso-Heikkala  040 544 9608

Peruutukset edellisenä päivänä kello 21 mennessä, muussa tapauksessa laskutan menetetystä työansiosta 75 % varatun hoidon hinnasta.  Veloitus tapahtuu joko laskulla tai seuraavan hoidon yhteydessä.