Ajankohtaista:


Perinteinen jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus on ryhdin korjaamista. Ihmisen ryhti muuttuu iän myötä johtuen esim. päätetyöskentelystä, pitkään kehossa olleista lihaskireyksistä sekä vanhojen vammojen jättämistä merkeistä esim. nivelten liikkuvuuteen. Moni meistä kärsii selkävaivoista sekä kehon jännityksistä. Tämä kaikki saattaa johtua jaloista lähtevästä epätasapainosta. Näin ollen hoito alkaakin aina jaloista, koska ongelma saattaa löytyä esim. toisen jalan nilkkanivelen liikkuvuudesta. Myös lantion epätasapaino saattaa johtua esim. jalkojen pituuserosta, joka johtuu pitkään kehossa olleista lihaskireyksistä.

Perinteinen jäsenkorjaus on suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva tehokas hoitomenetelmä, joka kattaa koko tuki- ja liikuntaelimistön alueen. Hoidossa lähdetään siitä, että ihminen on toiminaallinen ja anatominen kokonaisuus. Hoidon aluksi pyritään selvittämään vaivan synnyttäjä, analysoidaan sen aiheuttamia muutoksia tasapainotekijöissä: nivelissä, ligamenteissä ja lihaksissa. Tämän jälkeen mobilisoidaan niveliä, parannetaan nivelten, lihasten ja sidekudosten liikkuvuutta, pehmennetään mahdollisia arpikudoksia ja vapautetaan hermoradat pinnetiloista. Käsittely ei ole voimakasta, vaan etenee pehmeästi ja hitaasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Jäsenkorjauksen tärkeimmät perusperiaatteet ovat verenkierron, nestekierron ja hermotoiminnan parantaminen. Perinteinen jäsenkorjaus on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa ja suosittelenkin tulemaan hoitoon, vaikkei mitään vaivaa olisikaan. Hoito on miellyttävää ja saa sekä nestekierron että verenkierron hyvin liikkeelle.

Miten hoito etenee?

Hoito alkaa ryhdin perustarkastuksella ja ongelmakohtien havannoinnilla. Tämän jälkeen asiakas asettuu rennosti hoitopöydälle selinmakuulle ja varsinainen hoito alkaa jalkojen hieronnalla ja nivelten liikkuvuuden tarkistuksella. Hoito jatkuu erilaisin hieronta ottein selkään asti, jonka jälkeen tarkistetaan SI-nivelten tasapaino asiakkaan ollessa istuma-asennossa. Selkä käsitellään ristiluusta kallonpohjaan ja tämän jälkeen on vielä loppurentoutus. Hoidon jälkeen koko keho tuntuu kevyemmältä ja mieli rennolta.

Mihin perinteinen jäsenkorjaus auttaa?

  • – Jalkojen erimittaisuuden poistoon sekä jalkaterien, nilkkojen, polvien ja lonkkien virheasentojen ja kiputilojen hoitoon
  • – Yläselän kiputilojen, nikamien virheasentojen hoidossa
  • – Hartioiden ja niskan alueen vaivojen kuten jännitysniskan, lapojen lukkiutumisen hoidossa
  • – Yläraajojen kiputilojen kuten käsisärkyjen, kipuolkapään ja tenniskyynärpään hoidoissa sekä ranteen ja sormien alueiden ongelmiin
  • – Pään alueen vaivojen kuten jännityspäänsäryn hoidossa

Kannattaa tulla kokeilemaan hoitoa ja toteamaan sen tehokkuus.

Hoitokerta  90 min 80 €

Tiedustelut & ajanvaraus

https://hoitokeidasatrium.avoinna24.fi/reservation

Heljä Laakso-Heikkala  040 544 9608

Peruutukset edellisenä päivänä kello 21 mennessä, muussa tapauksessa laskutan menetetystä työansiosta 75 % varatun hoidon hinnasta.  Veloitus tapahtuu joko laskulla tai seuraavan hoidon yhteydessä.

Lisätietoa: