Ajankohtaista:


Pranic Healing -energiahoito

Pranic Healing energiahoito on Suomessa vähemmän tunnettu, vaikka tätä Gran Master Choa Kok Suin kehittämää tekniikkaa opiskellaan ja harjoitetaan 170 maassa. Pranic Healing perustuu kokonaisvaltaiseen käsitykseen ihmiskehon rakenteesta, jonka mukaan keho muodostuu fyysisestä kehosta ja näkymättömästä energiakehosta eli aurasta. Pranic Healing on ikivanhaa parantamistaitoa ja -tietämystä, jossa käytetään praanaa eli elinvoimaa parantamaan kehoa, energiakeho mukaan lukien.  Akupunktiossa vastaavaa energiaa kutsutaan Chi -energiaksi.

Pranic Healing hoidossa ei kosketeta hoidettavan fyysistä kehoa, vaan hoidon aikana hoidetaan auraa ja charkoja eli kehon energiakeskuksia. Hoito on pitkälti tukkeutuneen energian puhdistamista ja elinvoiman tankkaamista hoidettavalle. Hoidon aikana annettu energiajärjestelmään lähetetty uusi, terve informaatio siirtyy chakroista fyysiseen kehoon ja nopeuttaa siten kehon omaa paranemista.

Hoitoa voi hyvin yhdistää sekä koululääketieteen hoitoihin että muihin täydentäviin hoitoihin. Energiahoito on vaihtoehto myös kaikkiin fyysisen kehon ongelmiin. Hoito on mielyttävä ja rentouttava kokemus, joka sopii erinomaisesti esim.

– rentoutukseen

– stressin poistoon

– tunne-elämän ongelmiin

– masennukseen

– ahdistukseen.

Hoitokerta:

60 min 70€

Tiedustelut &  ajanvaraukset

https://hoitokeidasatrium.avoinna24.fi/reservation

Heljä Laakso-Heikkala  040 5449608

Lisätietoa: