Palvelumme 1.9. lähtien

Arvoisat asiakkaamme!

Palvelemme jälleen asiakkaitamme Hoitokeidas Atriumissa. Heljälle voit helpoiten varata ajan online-palvelun kautta, joka löytyy ajanvaraussivuiltamme, Tuula Kristiinalle ajanvaraus joko puhelimitse tai sähköpostilla. Teija Mikkolalle (vyohyketerapia, homeopatia) ajanvaraus puhelimitse tai sähköpostilla.

Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja pidämme aiempaa pidemmät välit asiakkaiden välillä. Tulethan Sinäkin hoitoon täysin oireettomana ja kädet pestyinä. Tervetuloa!

Tuula Kristiina: Voit myös varata minulta Energiahoidon etähoitona. Yhdistän siinä yksilöllisten tarpeittesi mukaan erilaisia energiahoidon tekniikoita, yksi niistä on reiki. Hoidon aluksi soitan sinulle 5-10 min. puhelun. Keskustelemme lyhyesti, mihin kaipaat apua. Sen jälkeen saat käydä kotonasi lepäämään lämpimästi peiteltynä ja ottamaan vastaan hoidossa virtaavan energian. Seuraavana päivänä – tai miten sovimme – soitan Sinulle lyhyen puhelun antaakseni vielä lisäohjetta arkeen ja kuullakseni tuntemuksiasi. On tärkeää myös juoda raikasta vettä hoidon jälkeen.

Etähoidon hinta 30 €, maksuohjeet annan puhelimitse. Ajanvaraukset mieluiten tekstiviestillä p. 040 8238 154 tai sp. tuula.kristiina @ hoitokeidasatrium.fi.