Reiki 1-kurssi

033
REIKI I -kurssi  Hoitokeidas Atriumissa
10.11. klo 18.00 – 20.30 ja la 11.11. klo 11.00 – 16.00 sekä tästä noin kolmen viikon jälkeen yksi syventävä ilta, jonka ajankohta sovitaan yhdessä.

Opettajana Reiki Master Tuula Kristiina Lauri
Kurssilla saat 1-tason virityksen, joka nostaa värähtelyäsi ja laajentaa tietoisuuttasi. Virityksen jälkeen käsiesi kautta virtaa rakkaudellinen universaali Reiki-energia, jolla voit hoitaa itseäsi ja läheisiäsi.
Reiki on luonnollinen, lempeä hoitomuoto. Se on myös elämäntapa, joka edistää henkistä kasvuasi ja herkistää avautumaan uusille tietoisuuden tasoille. Se auttaa Sinua kuuntelemaan itseäsi ja omaa sisäistä ohjaustasi.
Energialla hoitaminen on olennainen osa meidän ihmisyyttämme. Teemme sitä huomaamattamme muutenkin, esim. laitamme käden välittömästi kipeään kohtaan, jos satutamme itsemme. Myös kasvit ja eläimet reagoivat myönteisesti rakastaviin käsiin ja lempeään sydämeen.

Reiki-virityksellä energiakanavasi aktivoituvat ja vahvistuvat. Kehosi herkistyy tunnistamaan energioita ihmisessä ja luonnossa. Saat voimallisemmin käyttöösi tämän universaalin energian. Erityisen tärkeäksi ja  helpoksi olen kokenut itsehoidon tällä menetelmällä. Kun pidämme huolta itsestämme, voimamme riittävät paremmin myös toisille.

Kurssin sisältö
– mitä on Reiki
– Reikin historiataustaa
– Reikin eettisyys ja elämänohjeet
– chakrat eli kehon energiakeskukset
– aura eli energiakeho
– itsehoito ja harjoitukset
– hoito toiselle ja harjoitukset
– Reiki-viritys sekä sen aiheuttamat tuntemukset ja vaikutukset
– meditaatio ja maadoittuminen

Kurssin pieni ryhmäkoko mahdollistaa sen, että saat henkilökohtaista opastusta ja harjoitusta. Hintaan sisältyy kattava kirjallinen opetusmateriaali ja teetarjoilu. Saat todistuksen Mikao Usui Shiki Ryohon Reiki 1 -tason suorittamisesta. Halutessasi voit tulla kertaamaan kurssin ilmaiseksi.
Kurssin hinta 130 €, sis. alv. 24 %
Ilmoittautuminen ja tiedustelut
Tuula Kristiina Lauri 040 823 8154 tuula.kristiina@hoitokeidasatrium.fi